Hem
Logo of business

Copyright © All rights reserved

Logo of business
Nyheter

Team BRA samlade in 2 miljoner till Cancerfonden 2023

Team BRA samlade in 2 miljoner till Cancerfonden 2023

2024-01-03

Året 2023 har varit en framgångsrik resa för Team BRA i deras engagemang för ett hälsosammare liv och insamling till Cancerfonden. Vid starten av året sattes ett ambitiöst insamlingsmål och vi är glada att kunna berätta att vi inte bara uppnått det, utan överträffat målet.

Under året har Team BRA lyckats samla in imponerande 2 miljoner kronor till förmån för Cancerfonden. Vid årets början hade vi satt som målsättning att nå 1,5 miljoner kronor, men tack vare det fantastiska engagemanget från partners och deltagare har vi gått en bra bit över detta mål.

- Vi känner otrolig tacksamhet. Vi ska besegra cancer och det kan vi bara göra tillsammans. Varje år tar vi tillsammans viktiga steg framåt, säger Ulrika Årehed Kågström, Generalsekreterare Cancerfonden.

Team BRA växer och är nu stolta över att vara en gemenskap av 46 företag. Vi hälsar varmt välkomna till våra 12 nya partners och riktar ett stort tack till våra befintliga partners som fortsätter att stödja vår gemensamma kamp mot cancer.

I vår strävan att göra skillnad har över 1200 personer aktivt deltagit i olika aktiviteter under året. Denna kollektiva ansträngning är en påminnelse om hur gemensamma insatser kan skapa verklig förändring.

Höjdpunkter från aktiviteter 2023

GoCo World Cup 2023: En fotbollsturnering på GoCo med syfte att stödja Rosa Bandet-insamlingen resulterade i en generös donation av sponsorer på 270 000 kr till Cancerfonden.

Team BRA Padel Invitational 2023: En padeldag på Bon Padel som resulterade i 120 000 insamlade kronor.

Stafettvarvet: 120 löpare från Team BRA bidrog stolt med över 70 000 kronor till Cancerfonden genom sin deltagande i Stafettvarvet.

Stafettvasan: 30 tappra åkare från Team BRA visade sitt engagemang genom att ta sig genom de 9 milen från Sälen till Mora.

Slipsauktion: En spontan auktion under en nätverksträff med BK Häcken resulterade i 70 000 kr till Team BRA:s insamling för Cancerfonden.

 

Ett stort tack till alla som har bidragit.

Läs mer om Team BRA på www.teambra.se

Intresserad? Kontakta oss