Hem
Logo of business

Copyright © All rights reserved

Logo of business
NYHETER

BRA och BK Häcken bidrar i Mustaschkampen

BRA och BK Häcken bidrar i Mustaschkampen

2023-12-05

Som ett led i BRA och BK Häckens hållbarhetsarbete mot det globala målet God hälsa och välbefinnande har föreningen tillsammans med BRA samlat ihop 35 000 kronor till Mustaschkampen.

BK Häcken och BRA AB tar upp Mustaschkampen tillsammans. För varje mustasch odlad i BK Häcken går föreningen in med 500 kronor till Mustaschkampen – en summa som matchas av BRA till samma ändamål.

– Spelare, ledare och personal från BK Häcken kämpade hela Movember med att förgylla sina överläppar med både buskiga och lätt fjuniga mustascher som resultat. Allt i samarbete med Team BRA och Mustaschkampen. Att hela 35 personer från vår verksamhet kämpade med sina mustascher visar på ett stort hjärta och stark vilja, att vi tillsammans kan göra skillnad och bidra till den livsviktiga kampen mot prostatacancer, säger Thomas Anderson, försäljningschef på BK Häcken.

Spelare, ledare och anställda i föreningen gick ihop och har, tillsammans med BRA Group, lyckats samla in hela 35 000 kronor till förmån för forskning om prostatacancer.

– Vi värdesätter att samarbetet med BK Häcken bygger på samma värdegrunder, och att vi jobbar tillsammans med insatser som gör skillnad, säger Magnus Riemer, Koncernchef på BRA AB.

Tillsammans med Team BRA har BRA totalt sett samlat in 221 490 kr till forskningen mot prostatacancer under Mustaschkampen 2023.

BRA Group och BK Häcken förlängde nyligen ytterligare fem år med ett nytt rekordavtal. Läs mer om det här: BRA Tecknar historiskt avtal med BK Häcken

Intresserad? Kontakta oss