Hem
Logo of business

Copyright © All rights reserved

Logo of business
Lediga tjänster

BRA söker redovisningsekonom

Redovisningsekonom

2023-08-21

Vill du jobba som redovisningsekonom på framgångsrika BRA-Koncernen i Göteborg? Har du minst 3 års erfarenhet av att arbeta som redovisningsekonom på större bolag och är på jakt efter din nästa utmaning? Då kan vårt uppdrag som redovisningsekonom vara något för dig! Vi tillsätter tjänsten så fort vi kan så vänta inte med din ansökan.

Vi söker en erfaren och engagerad redovisningsekonom för ett längre konsultuppdrag (1,5 år). Som redovisningsekonom kommer du att spela en central roll i att säkerställa korrekt och effektiv hantering av kundens redovisning och bokföring samt vara en viktig del av ekonomiavdelningen som består av 8 personer.

BRA-Koncernen

BRA är en av Sveriges största byggkoncern med ett brett erbjudande inom entreprenad, projektutveckling och förvaltning. Vårt mål är att genom affärsmässighet, kompetens, korta beslutsvägar tillsammans med engagerade medarbetare, leverera en slutprodukt som överträffar kundens förväntningar.

Vi på BRA är relationsbyggare – både internt och externt. Vi arbetar därför alltid efter våra fyra ledord: Gemenskap, glädje, kreativitet och kompetens. Genom dessa skapar vi en trivsam och inbjudande arbetsplats för medarbetare och beställare, som vi alltid strävar efter att uppnå. BRA-andan genomsyrar alltid vår inställning, vårt beteende och företagskultur, och genom den säkerställer vi att vi är en välkomnande och attraktiv arbetsplats som alla kan känna stolthet över att vara anställda hos.

Dina arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom kommer du att ansvara för leverantörsregister, leverantörsutbetalningar, avstämning av balansräkning, fakturering, bokföring av inbetalningar, uppföljning av kundreskontra samt upprättande av momsredovisning hos ett eller flera bolag inom BRA-koncernen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst tre års arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom och självständigt kan hantera ovan arbetsuppgifter. Vi ser att du har kunskap inom bokföring och redovisning och är noggrann med siffror. Som person är du initiativtagande, driven, professionell och engagerad. Du är kommunikativ och tar ansvar för att driva ditt och gruppens arbete framåt. Du är prestigelös och kan hjälpa till där det behövs och kan kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift.

Intresserad?

Klicka på länken för att söka tjänsten: Ansök nu

Vid frågor är du välkommen att kontakta Carl-Henric Möller på Jeffersonwells via telefon 031-617235.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Intresserad? Kontakta oss