Hem
Logo of business

Copyright © All rights reserved

Logo of business
PRESSMEDDELANDE

BRA AB och Catena fördjupar samarbetet med ny fastighetsaffär

BRA AB och Catena fördjupar samarbetet med ny fastighetsaffär

2023-09-01

Billström Riemer Andersson AB (BRA AB) gör ytterligare en fastighetsaffär med Catena och avyttrar fastigheter till ett underliggande fastighetsvärde om ca. 250 miljoner kronor i Göteborgsregionen.

Catena, ledande inom logistikfastigheter, har förvärvat två fastigheter i Göteborgsregionen, genom en bolagsaffär med Billström Riemer Andersson AB (BRA AB). Affären innebär att BRA AB avyttrar två fastigheter med ett underliggande fastighetsvärde om ca. 250 miljoner kronor.

Affären är ett resultat av det framgångsrika samarbetet mellan Catena och BRA-koncernen som byggentreprenör för projektet och säljare till fastigheterna.

- Vi fortsätter att göra affärer och det är kul att vi fortsätter det fördjupade samarbetet med att leverera högkvalitativa fastigheter till Catena, säger Magnus Riemer, koncernchef på BRA AB.

Catena är glada över att kunna välkomna spännande hyresgäster och högkvalitativa fastigheter till sin portfölj.

- Det känns utmärkt att vi kan tillföra både spännande hyresgäster och fler kvalitativa fastigheter till portföljen, säger Catenas regionchef i Göteborg Jonas Arvidsson.

Båda fastigheterna certifieras enligt BREEAM Very Good. NTS Mark är markentreprenör och BRA Teknik är huvudkonstruktör för projekten.

För mer information, vänligen kontakta:

Magnus Riemer, Koncernchef BRA AB
031-89 44 02
magnus.riemer@brabygg.se

Intresserad? Kontakta oss